موزه و کتابخانه مجلس، اطلاع رسانی گسترده و تخصصی از طریق پرتالش انجام میده، که این موضوع، ویژگی بارز این موزه هست که در کم تر پرتال موزه ای کشور دیده میشه. اگه شما قصد دارین اطلاعاتی در مورد موزه بگیرین، نزدیک به سی صفحه متن عمومی و تخصصی در مورد موزه مجلس در اختیارتون میزارن. این اطلاعات به باردید کننده کمک میکنه تا سطح اطلاعات عمومی و تخصصیش بالاتر بره. علاوه بر این ها، مجموعه به قدری خوب سازمان دهی شده که به راحتی میشه به زیر لینک ها دسترسی پیدا کرد.
موزه و کتابخانه ارزشمند مجلس در جنوب تهران واقع شده که بیش از هزاران کتاب خطی نفیس و سکه های باستانی و تاریخی رو در معرض دید عموم قرار داده است. موزه مجلس قدمتی بالای ۱۰۰ سال داره، این یعنی چیزی از موزه ای مثل موزه ملک کم نداره. متاب های موزه مجلس در حال حاضر ۵۱۰ هزار کتاب چاپی، ۲۴ هزار کتاب خطی، بیش از ۴۱ هزار جلد نشریه ادواری و اسناد رو در خودش جا داده.
در سال ۱۳۶۲ و با تصمیم مسئولان وقت آن زمان، کتابخانه مجلس سنای سابق نیز با عنوان کتابخانه شماره ۲ زیر نظر کتابخانه مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
در حال حاضر این مجموعه فرهنگی، که کتابخانه شماره یک و دو مجلس شورای اسلامی رو تشکیل میده، مجموعه های بی نظیر، نفیس و ارزشمندی از قبیل کتب، رسائل خطی، کتب چاپ سنگی، سربی و نوین، اسناد تاریخی و ملی ازجمله اسناد مکتوب، عکس های تاریخی، قراردادها و فرمانهای حکومتی دوران قاجار و اسناد دیداری و شنیداری رو در خودش جا داده.
بر اساس اطلاعاتی که در پرتال کتابخانه و موزه مجلس شورای اسلامی امده، نسخه های خطی که از دوران های شکوفایی علم و اندیشه در ایران و سرزمین های اسلامی به جا مانده، بیش از ۲۵ هزار مجلد رو شامل میشه. این نسخه ها در طول یک صد سال گذشته یا خریداری شدن، یا به صورت اهدا به مجموعه واگذار شدن.